appartementencomplex

Vereniging van Eigenaren

Opstalverzekering

Contact

Wij horen graag wat jij van onze website vindt. Heb je iets te melden? Geef dit dan aan ons door in via het onderstaande contactformulier.

7 + 2 =

Adres:

ImobIInvest.eu
Keizersgracht 311
1016 EZ Amsterdam
The Netherlands

Jonathan Meisner

Jonathan Meisner

Blogger

Ik begon mijn carrière eind jaren ’90 in het financiële onderwijs door les te geven op seminars, terwijl ik daarnaast een hedgefonds runde. Ik kreeg steeds meer interesse in onpartijdige, financiële opvoeding en merkte dat het mijn grote passie is om mensen te helpen hun financiën te begrijpen. Op deze manier kunnen zij financieel veilig en onafhankelijk worden.

Jonathan Signature

Financieel adviezen

Vereniging van Eigenaren

Het aanbod van verzekeringen is enorm. Het is tegenwoordig meer dan normaal om bijvoorbeeld je smartphone of huisdier te verzekeren.

Appartement verzekeren

Het aanbod van verzekeringen is tegenwoordig bijzonder groot. Wanneer je op Google ‘verzekering afsluiten’ intikt krijg je al 480.000 hits.

Zelf je nieuwe appartement verzekeren

Regelmatig vragen mensen zich af of zij voor hun vakantie een verzekering af moeten sluiten. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar het kan wel bijzonder handig zijn.

Belangrijkste verzekeringen bij aankoop appartement

Door het grote aanbod aan verzekeringen weet jij mogelijk niet meer welke verzekeringen nu handig zijn om af te sluiten.